Feest DJ West Vlaanderen Jubileum Trouwerij Huwelijk Kermisfeest Iepe
Feest DJ West Vlaanderen Jubileum Trouwerij Huwelijk Kermisfeest Iepe

Werkwijze

Misschien hebt u me al aan het werk gezien, dat vereenvoudigt de zaken,dan heeft u al een idee
van mijn dj-kunnen. Hoe dan ook, is een persoonlijk gesprek onontbeerlijk om uw muzikale wensen in kaart te brengen. Wat kan en vooral wat niet kan, want niet iedereen houdt van schlagers, house of zwaaiende servetten.

Tijdens een kennismakingsgesprek bij jullie thuis overlopen we samen een aantal praktische zaken.
De intrede van het koppel, de openingsdans, muziek bij het binnenbrengen van de taart, en wat na de openingsdans ? volgt er nog een dans met de ouders, moet er een 2de slow gespeeld worden waarbij de gasten worden uitgenodigd, of volgt er meteen na de openingsdans een stevige dansplaat? 
U hoeft zeker nog niet alle antwoorden te weten want ik overhandig jullie een vragenlijst, die kan je dan in alle rust invullen en terug sturen ten laatste 14 dagen voor het feest.

Ik pas me volledig aan, aan uw muzikale wensen, aan de beweging op de dansvloer, aan de verzoekjes van uw gasten en alle muziek mix ik professioneel aan elkaar zonder te veel micro gebruik.
De microfoon gebruik ik enkel voor de nodige aankondigingen.

2u voor aanvang van het feest ben ik reeds aanwezig in de feestzaal om de instalatie zo mooi en zo veilig mogelijk te kunnen plaatsen. Bij aankomst van de eerste gasten verzorg ik al achtergrondmuziek,  ook tijdens de receptie en maaltijd  zorg ik voor de gepaste achtergrondmuziek. Tijdens het dessert gaat het volume al iets hoger en draaien we bekende meezingers om het publiek op te warmen voor het dansfeest.

 

 

         

Onze troeven!

Een greep uit onze troeven.

» meer

Foto van de discobar!

Feest DJ hecht veel belang aan
een nette uitstraling!

» meer

Trouwen?

Op de mooiste dag van jullie leven moet alles perfect zijn!

Bij ons kies je voor ervaring en professionaliteit!

» meer